Netflix op TV

Netflix kan je overal kijken, op je mobiel op je Tablet of op je desktop.  Vaak hoef je alleen maar een App te downloaden op je mobiel of Tablet en je bent klaar je kan dan direct films of series kijken.  Netflix op TV kijken is iets anders, je kan geen App downloaden op je TV tenzij je een Smart televisie hebt.  Als je een nieuwe Smart televisie koopt let dan goed op of je televisie smart ready is of niet.  Dit kan je navragen bij de verkoper.  Als je al een televisie hebt en deze wilt gebruiken om Netflix te kijken dan raad ik je het volgende aan.

Netflix op TV.

Als je geen smart televisie hebt kan je nog makkelijk en snel Netflix kijken op je TV.  Hieronder een overzicht wat je allemaal kan doen.

Netflix op TV

-Google Chromecast.  
Google Chromecast is een klein stickje die in je Televisie moet doen.  Je moet dan wel een HDMI aansluiting hebben op je Televisie.  Met de Google Chromecast kan je Netflix streamen naar je televisie vanaf je laptop, smartphone of tablet.  Hiervoor moet je wel de Netflix App downloaden op bijv. je mobiel.  Je kiest dan met je mobiel een serie of een film die je graag wilt zien, klikt op play en dan op het televisie icoontje,  de film/serie wordt dan naar Chromecast gestreamd en wordt dan afgespeeld op je televisie.  Dit is even een korte handleiding, lees hier meer.

-Apple TV. 
Een speciaal kastje van Apple waarmee je van je oude tv gewoon een smart televisie maakt.   Apple TV is dubbel zo duur als Google Chromecast.  Apple TV is iets anders dan Chromecast.  Je sluit het kastje van Apple TV aan op je Televisie, vult de internet gegevens in en je hebt een smart tv.

-Playstation.
Heb je een Playstation 3 of 4 dan kan je hiermee ook Netflix kijken.  De Netflix app staat al op je Playstation.  Hieronder een video hoe het werkt.

Heb je geen Playstation 3 maar wil je deze nog kopen dan is het zeker een aanrader om ook een abonnement te nemen bij Netflix.   Niet alleen op de playstation kan Netflix kijken maar ook op  de Nintendo Wii en Wii U en de Xbox One en Xbox 360. Hieronder een overzicht van wat je dan moet doen.

Nintendo Wii en Wii U handleiding.
Xbox One en Xbox 360.

Hieronder een video voor de Xbox, Netflix op TV.

Reacties

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *