Homeland seizoen 4

By | januari 5, 2016

Vanaf nu kun je seizoen 4 van Homeland zien op Netflix.

Homeland is de serie die het verhaal verteld van CIA-agent Carrie Mathison (Claire Danes) die ervan overtuigd is dat de Amerikaanse marinier Nicholas Brody (Damian Lewis) een spion is voor Al Qaida. Nicholas is acht jaar lang krijgsgevangene geweest van Al-Qaida en is in de ogen van de CIA een bedreiging voor de nationale veiligheid.

Wat volgt is een zenuwslopende zoektocht naar de waarheid. Deze retespannende serie gaat het vierde seizoen in. CIA agent Carrie Mathison (Claire Danes) is top in haar vakgebied ondanks het feit dat ze een bipolaire stoornis heeft, die haar vluchtig en onvoorspelbaar maakt. Met de hulp van Saul Berenson (Mandy Patinkin), lange tijd mentor van Carrie, riskeert ze alles.

Na een retespannend seizoen 3 kun je eindelijk verder met seizoen 4! Bekijk nu het nieuwe seizoen op Netflix.

 

homeland seizoen 4

Reacties

comments

One thought on “Homeland seizoen 4

  1. Alojamiento

    In dit seizoen gebeuren dingen die je niet verwacht, het loopt totaal anders dan in de andere seizoenen van Homeland. In het begin is het even wennen omdat je seizoen 1,2,3 gewend bent. Maar ook dit seizoen is super spannend en erg boeiend!! Ik ben bijna klaar met het kijken van dit seizoen en ik verheug mijzelf nu al op seizoen 5

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *