Prijsverhoging Netflix abonnees

By | augustus 20, 2015

Nieuwe Netflix gebruikers gaan meer betalen per maand. De prijs voor een Netflix abonnement is verhoogd van 8,99 naar 9,99 euro per maand.
Voor de meeste Nederlandse Netflix abonnees is dat niet erg, want dat het makkelijk is om series te kijken via Netflix weet bijna heel Nederland. Er zijn namelijk al 1,1 miljoen gebruikers.

Nieuwe Netflix gebruikers betalen meer

Maar het nieuws dat er een prijsverhoging komt schrikt wel af. Eerder deze week is naar buiten gekomen dat er een prijsverhoging aan zit te komen. Voor een maand Netflix gebruiken wordt 1 euro meer gerekend; van 8,99 euro naar 9,99 euro per maand.

Een lichtpunt is dat bestaande abonnees aan de prijsverhoging ontkomen. De prijsverhoging geldt dus alleen maar voor nieuwe abonnees.

Verschillende abonnementen Netflix

Netflix biedt twee verschillende abonnementen aan: Netflix basic voor 7,99 euro per maand en Netflix premium voor 11,99 euro per maand.

Het basic abonnement biedt slechts de mogelijkheid om op een scherm te kijken naar alle series en films, maar niet in HD kwaliteit.
Het premium abonnement daarentegen biedt de gebruiker de mogelijkheid om Netflix op 4 verschillende schermen (smart TV, laptop, iPad en op de iPhone bijvoorbeeld) af te spelen, en dat wel in HD kwaliteit!

De Netflix app

Download de gratis Netflix app en start nu de beste en makkelijkste kijkervaring met Netflix!

 

 

Reacties

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *