The Fall seizoen 2

By | januari 29, 2016

image-5673539Vanaf maandag 1 februari heb je de mogelijkheid om het nieuwe seizoen van The Fall te bekijken op Netflix.

The Fall is sinds vorig jaar te zien op Netflix en speelt zich af ergens in het noorden van Ierland. Er wordt vooral een andere kant van Belfast neergezet. Corruptie binnen het agentenkorps wordt hier afgewisseld met een oplopend aantal verkrachtte en vermoordde vrouwen. Detective superintendant Stella Gibson jaagt op een onbekende moordenaar die het vooral op succesvolle single vrouwen heeft gemunt.

Jamie Dornan gaf in een interview met The Guardian vorig jaar nog toe dat hij veel deed om zijn rol van seriemoordenaar te begrijpen. ,,Ik stalkte in de metro zelfs een vrouw”, vertelt hij. ,,Ik ging samen met haar de metro uit en liep – op gepaste afstand – achter haar aan de straat in. Ik wilde weten hoe dat voelde.” Dornan kreeg een kick van de achtervolging: ,,Het voelde stout op een heel opwindende manier.”

Het vorige seizoen van The Fall werd vorig jaar snel afgerond, en wij bleven over met vele vragen. Maar vanaf 1 februari is het zover!

P.S. De opnames van seizoen 3 zijn net afgerond, dus nog even wachten! In de tussentijd kunnen we gelukkig eerst dit seizoen kijken.

Bekijk hier de trailer:

Reacties

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *