Elke dag de spannendste gtst spoilers

Op de hoogte blijven van jouw favoriete serie? Check gtst spoilers In Nederland lopen meer dan drie miljoen gtst fans rond. Sommige fans kijken stiekem, maar het grootste gedeelte durft daar gewoon voor uit te komen. Logisch als je bedenkt dat deze serie al 20 jaar lang de best bekeken soap van ons land is.… Read More »

Narcos

Narcos is een Amerikaanse misdaad thriller tv-serie gemaakt en geproduceerd door Chris Brancato, Carlo Bernard en Doug Miro. Seizoen 1, bestaande uit 10 afleveringen, werd oorspronkelijk uitgezonden als Netflix exclusief. Pablo Escobar De serie is gefilmd in Colombia en vertelt het waargebeurde verhaal van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar, die een miljardair werd door de… Read More »

Happy Valley – seizoen 2

Netflix heeft het tweede seizoen van Happy Valley recentelijk gelanceerd. Het is een Netflix Original serie vol spanning en actie, en zeker wel de moeite waard om te kijken. Series op Netflix zijn meestal van goede kwaliteit en gemakkelijk te belijken. Zo ook met Happy Valley op Netflix. In het kort Happy Valley is een… Read More »

Fuller House

Fuller House is een spinoff van de serie Full House uit de jaren ’90. Full House was een sitcom over Danny Tanner en zijn dochters. De serie draaide om een alleenstaande vader, Danny Tanner, met zijn drie dochters, D.J., Stephanie en Michelle. Zijn vrouw en hun moeder hebben ze verloren nadat ze was aangereden door… Read More »

Nieuw seizoen Gilmore Girls

Er werd al over gespeculeerd, maar nu is het bevestigd: Netflix gaat een vervolg maken op de populaire serie Gilmore Girls. Dit meldt Netflix. Originele cast Hoe het vervolg gaat heten en hoeveel afleveringen er gemaakt gaan worden, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat de originele castleden Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Scott Patterson… Read More »

The Fall seizoen 2

Vanaf maandag 1 februari heb je de mogelijkheid om het nieuwe seizoen van The Fall te bekijken op Netflix. The Fall is sinds vorig jaar te zien op Netflix en speelt zich af ergens in het noorden van Ierland. Er wordt vooral een andere kant van Belfast neergezet. Corruptie binnen het agentenkorps wordt hier afgewisseld met… Read More »

Homeland seizoen 4

Vanaf nu kun je seizoen 4 van Homeland zien op Netflix. Homeland is de serie die het verhaal verteld van CIA-agent Carrie Mathison (Claire Danes) die ervan overtuigd is dat de Amerikaanse marinier Nicholas Brody (Damian Lewis) een spion is voor Al Qaida. Nicholas is acht jaar lang krijgsgevangene geweest van Al-Qaida en is in de… Read More »

De hit voor de vakantie

De kerstvakantie is volop bezig en is er weinig te doen buiten (lees geen sneeuw of ijs). Dan is het fijn dat Netflix ook een groot aanbod aan kinderfilms heeft. Dit aanbod vind je bij Netflix onder “Kids”. Het grote aanbod bestaat oa uit Monsters Inc, Frozen en Mickey’s Kerstmagie. Monsters Inc Mickey’s Kerstmagie Frozen Volop kijkplezier voor de kinderen… Read More »

House of Cards seizoen 4

Seizoen 4 van House of Cards is aangekondigd! En hoe, Frank Underwood (acteur Kevin Spacey) heeft dit bekendgemaakt tijdens het debat voor de presidentsverkiezingen van de republikeinen (USA). Wanneer kan ik seizoen 4 House of Cards verwachten? De eerste aflevering zal op Netflix te zien zijn op 4 maart 2016. Frank Underwood is zelf een… Read More »

Prijsverhoging Netflix abonnees

Nieuwe Netflix gebruikers gaan meer betalen per maand. De prijs voor een Netflix abonnement is verhoogd van 8,99 naar 9,99 euro per maand. Voor de meeste Nederlandse Netflix abonnees is dat niet erg, want dat het makkelijk is om series te kijken via Netflix weet bijna heel Nederland. Er zijn namelijk al 1,1 miljoen gebruikers.… Read More »