Fuller House

By | februari 17, 2016

Fuller House is een spinoff van de serie Full House uit de jaren ’90. Full House was een sitcom over Danny Tanner en zijn dochters.
De serie draaide om een alleenstaande vader, Danny Tanner, met zijn drie dochters, D.J., Stephanie en Michelle. Zijn vrouw en hun moeder hebben ze verloren nadat ze was aangereden door iemand. Vriend Joey en zwager Jesse komen Danny helpen met het verlies.

Jesse trouwt al snel met Rebecca en krijgen een tweeling. Hierdoor wordt de woning van de familie al snel te klein. Alle escapades in huize Tanner zorgen voor veel grappige momenten.

De castleden van de serie waren Danny Tanner (Bob Saget), D.J. (Candace Cameron), Stephanie (Jodie Sweetin), Michelle (Mary-Kate en Ashley Olson). Verder speelde Joey Gladstone (Dave Coulier), Jesse Katsopolis (John Stamos).

Vervolg van Full House

Fuller House is het vervolg van Full House. De serie uit de jaren ’90 probeert op deze manier zijn succes voort te zetten. In Fuller House zijn de castleden volwassen (of oud) geworden, en het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt: D.J. is inmiddels getrouwd, woont als dierenarts in San Francisco en heeft drie zoons. Op tragische wijze komt D.J. alleen voor zorg van haar familie te staan, maar gelukkig staat ze niet helemaal alleen. Haar zusje Stephanie en beste vriendin Kimmy (Andrea Barber) trekken bij D.J. in om haar te helpen.

Castleden

Alle castleden keren terug uit Full House, dus het wordt weer volop genieten.

Vanaf 26 februari te zien op Netflix!

Vervolg van Full HouseFuller HouseFuller House

Reacties

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *