Te verschijnen series op Netflix

Welke serie komt er binnenkort op Netflix?  Zit je op een Netflix serie te wachten of op een seizoen van één van je favoriete serie.  Op deze pagina lees je wanneer een nieuwe Netflix serie of seizoen uitkomt op Netflix.

Blijf op de hoogte Like onze Facebook pagina. 

Te verschijnen series op Netflix

Welke series komen er in 2015/2016 op Netflix.  Welke nieuwe seizoenen worden in 2015 toegevoegd. Hieronder een overzicht van series of seizoenen die binnenkort uitkomen op Netflix Nederland.
te verschijnen series op netflix

Het vervelende met een Netflix serie is dat als het seizoen is afgelopen je snel weer verder wilt met een nieuw seizoen.  Soms staat er een seizoen niet op en moet je wachten tot ze deze toevoegen, soms heeft Netflix deze rechten nog niet om een seizoen toe te voegen. Hieronder  een overzicht van te verschijnen series op Netflix.

Te verschijnen series op Netflix.

Netflix Narcos

Vanaf 28-08-2015 Narcos

Vanaf vandaag 28-08-2015 kan je genieten van een nieuwe Netflix original serie Narcos.
Heb je breaking bad gezien en ben je weer toe aan een nieuwe drugserie dan hebben we goed nieuws.
NARCOS is een waargebeurde verhaal van de Amerikaanse en Colombiaanse inspanningen in de jaren 80 bij hun strijd tegen de beruchte Pablo Escobar en het Medellin-drugskartel, een van de rijkste, meest meedogenloze criminele organisaties in de geschiedenis van de moderne misdaad. Bekijk hier de trailer

 

house of cards seizoen 4

House of Cards seizoen 4 vanaf februari te zien

House of Cards Seizoen 4 vanaf februari 2016 te zien op Netflix.

House of Cards is één van de meest populaire Netflix original serie die er is.  Een meedogenloos congreslid doet er alles aan om Washington te veroveren in de politiek.  Deze dramaserie krijg 5 volle sterren. Seizoen 4 van house of cards is vanaf februari te zien.

 

 

 

Wet Hot American Summer: First Day of Camp vanaf 17 juli 2015

Wet Hot American Summer: First Day of Camp vanaf 17 juli 2015

Wet Hot American Summer: First Day of Camp vanaf 17 juli 2015

Een nieuwe leuke serie op Netflix. De serie moet wat weg hebben van American Pie. Met als Cast: Bradley Cooper, Janeane Garofalo, Jason Schwartzman en Paul Rudd. Deze serie is ook weer een Netflix Original Serie.

 

 

 

 

Pretty little liars

Pretty little liars seizoen 6 vanaf 9 Juni

Seizoen 6 van Pretty Little Liars wekelijks te zien op Netflix vanaf 9 juni.
Vanaf 9 Juni kunnen we weer genieten van een wekelijkse aflevering van Pretty Little Liars seizoen 6.
Bekijk hier de trailer van seizoen 6

 

 

 

 

Sense 8

Binnenkort op Netflix

Nieuwe hitserie Sense8 seizoen 1 vanaf 05-06-2015 op Netflix.

Sense8 is een aankomende nieuwe Science fiction drama gemaakt door de makers van The Matrix. De trailer van deze serie was binnen 1 dag al meer dan een miljoen keer bekeken.  Dit zegt natuurlijk wel wat over de serie. Wil je ook de trailer van Sense8 bekijken klik dan hier.   

 

 

 

white collar seizoen 5

White collar seizoen deze zomer al op Netflix

White Collar seizoen 5.
Deze zomer komt white Collar seizoen 5 naar Netflix.  Je kan dan weer geniet van deze spannende serie waarin een crimineel zijn straf ontloopt door de FBI te helpen.  In Amerika is dit seizoen al te zien vanaf oktober 2013.  Deze zomer (2015) zal seizoen 5 te zien zijn in Nederland.

 

 

 

 

Marco Polo seizoen 2

Marco Polo seizoen 2 2016

Seizoen 2 van Marco Polo pas in 2016 op Netflix. 

Helaas moeten we nog een tijdje wachten voordat Marco polo seizoen 2 op Netflix komt.  Begin Januari 2015 zijn ze begonnen met het maken van Seizoen 2.  Netflix laat wel weten dat Marco Polo het erg goed doet op Netflix. De Netflix original krijgt op iMDb. na 15.000 stemmen een 8,3. Het einde van seizoen 1 vroeg al gelijk om een tweede seizoen, we moeten dus nog even wachten tot deze serie komt.

 

 

Better Call Saul Seizoen 2

Better Call Saul Seizoen 2 begin 2016

Better Call Saul Seizoen 2 begin 2016 op Netlfix Nederland.

Wanneer begint seizoen 2 van Better Call Saul?

We hebben 10 maanden mogen genieten van de spin-off serie van breaking bad.  Better Call Saul is ontzettend populair en scoort ook een cijfer 9.2 bij IMDb.  Dat is ontzettende hoog.  Gelukkig kunnen we straks weer genieten van Better Call Saul maar het duurt nog een klein jaartje.  Ergens in het begin van 2016 kunnen we weer genieten van Better Call Saul. Deze keer zullen het 13 afleveringen zijn.

 

 

the originals seizoen 2Wanneer komt seizoen 2 van The Originals op Netflix Nederland.

Seizoen 2 van the originals is al volop aan de gang op Netflix America, maar wanneer komt the originals seizoen 2 op Netflix Nederland? Helaas is de datum nog niet bekend wanneer dit seizoen op Netflix Nederland staat.  Dit zal waarschijnlijk pas begin 2016 zijn.The originals is een spin-off van de ‘The Vampire Diaries’

 

 

Daredevil netflix

Daredevil vanaf 10 april op netflix

Vanaf 10 april op Netflix Marvels Daredevil. Seizoen 1

Als kind werd hij blind door een tragisch ongeval maar beschikt over buitengewone zintuigen. Overdag is hij advocaat en strijdt hij tegen onrecht en ‘s nachts is hij de gemaskerde burgerwacht (daredevil). Bekijk hier de trailer.

 

 

 

Daredevil seizoen 2

Daredevil seizoen 2 vanaf begin 2016

Daredevil seizoen 2 vanaf begin 2016 te zien op Netflix. 

Daredevil is een ontzettend populaire en daarom zijn Marvel en Netflix begonnen met Seizoen 2 van Daredevil.  Op twitter en Facebook heeft Netflix aangekondigd dat Daredevil seizoen 2 snel gaat komen.  Waarschijnlijk zal dit pas begin 2016 zijn.  Een exacte datum hebben wij helaas nog niet. Even wachten dus, Zie hier meer Daredevil Netflix.

 

 

 

seizoen 5 The Vampire Diaries

seizoen 5 The Vampire Diaries

The Vampire Dairies Seizoen 5 01-05-2015 Netflix.

Heb je alle seizoenen gekeken en ben je helemaal verslaafd aan deze populaire serie.

Dan is er goed nieuws Seizoen 5 is vanaf 01-05-2015 te zien op Netflix.
Bekijk hier de trailer van Seizoen 5 van The Vampire Diaries

 

 

 

Te verschijnen series op Netflix

Once upon a time dit najaar op netflix

Once Upon a Time seizoen 4 dit najaar op Netflix.

De populaire serie Once Upon a Time komt dit jaar nog naar Netflix,  in America was seizoen 4 al in 2014 te zien op Netflix.  Deze sprookjes serie was vorig nog op televisie, daarom zal het zolang duren dat de serie op Netflix te zien is.

 

 

 

 

 

Grace and Frankie

Grace and frankie te zien op netflix vanaf 8 mei

Grace and Frankie vanaf 8 mei te zien op Netflix.

Een nieuwe serie op Netflix Grace and Frankie.  In mei kunnen we weer lekker gaan zitten voor een romantische komedie.  Grace en Frankie kennen elkaar al heel langen maar passen totaal niet bij elkaar.  Ze worden verlaten door hun partners en zijn nu alleen met elkaar.  Dit levert een bijzondere relatie op, maar ook zeer leuke televisie.  Grace and Frankie is vanaf 8 mei te zien op Netflix. Klik hier voor de trailer.

 

 

 

 

teen wolf seizoen 4

Teen Wolf Seizoen 4 medio Mei/Juni

Teen Wolf Seizoen 4 deze zomer op Netflix Nederland.

Voor de Fans van Teen wolf ook weer goed nieuws. Ongeveer deze zomer komt Teen wolf seizoen 4 op Netflix.  Nog even geduld dus. Teen Wolf is een Amerikaanse televisieserie over weerwolven, met Tyler Posey en Dylan O’Brien in de hoofdrol.  Deze populaire serie werd uitgezonden door MTV en is nu ook te zien op Netflix.

 

 

 

Orphan Black seizoen 3

Orphan Black seizoen 3 19 april 2015

Orphan Black seizoen 3 vanaf 19-04-2015 op Netflix.

Tegelijk met America is de eerste aflevering van Orphan Black te zien op Netflix.Heb je Orphan black nog niet gezien dan raden we je dit zeker aan.   Klik hier voor de trailer van seizoen 3 van Orphan Black.

Vanaf 19-04-2015 zal er elke week een nieuwe serie worden toegevoegd.

 

 

 

 

 

homeland seizoen 4 op netflix

Seizoen 4 dit najaar op Netflix

Homeland seizoen 4 dit najaar op Netflix Nederland.

Deze super spannende serie komt gelukkig ook weer terug op Netflix.  Volgens betrouwbare bronnen komt seizoen 4 dit najaar al naar Nederland. Deze serie staat in onze top 10 op nummer 3. Wanneer een krijgsgevangene na jaren gevangenschap huiswaarts keert, verdenkt een CIA-agent de marinier ervan dat hij een Al Qaida-terrorist is geworden. Bekijk hier de trailer van seizoen 4. 

 

 

 

 

Te verschijnen series op Netflix

The Walking death seizoen 5 begin 2016 op Netflix.

The Walking dead Seizoen 5 vanaf begin 2016 te zien op Netflix.

We konden al genieten van seizoen 1 t/m 4 op FOX, toen eindelijk op Netflix.  En begin 2016 ook seizoen 5 van The Walking dead.  In Amerika is dit seizoen al te zien op Netflix vanaf Oktober 2014.

 

 

 

 

Arrow Seizoen 3 vanaf dit najaar op Netlfix.

Arrow Seizoen 3 vanaf dit najaar op Netlfix.

Arrow Seizoen 3 vanaf dit najaar op Netlfix.

Helaas hebben wij geen exacte datum van dit seizoen, maar het is zeker dat seizoen 3 van deze spannende serie dit najaar nog op Netflix staat.  Deze goed bekeken serie gaat over een rijke playboy die  een superheld wordt (green Arrow) en met zijn speciale pijlen verlost hij de stad van diverse schurken.

 

 

 

 

Suits Seizoen 4 op Netflix

Wanneer komt Suits seizoen 4 op netflix?

Suits seizoen 4 op Netflix.

Nog even wachten Suits seizoen 4 komt ook naar Netflix Nederland.  Wanneer komt Suits seizoen4 op Netflix.  Dit zal ongeveer in het Najaar zijn van dit jaar(2015)  In amerika komt deze in Juli op Netflix.  Wij zullen dan nog even moeten wachten. Klik hier voor de trailer van Suits seizoen 4. 

 

 

 

 

Orange is the New Black seizoen 3 12 juni 2015 op Netlfix.

Orange is the New Black seizoen 3 12 juni 2015 op Netlfix.

Orange is the New Black seizoen 3: 12 juni 2015 op Netlfix.

Seizoen 3 van orange is the New black komt eindelijk naar Netflix.  Gelukkig duurt het niet lang meer voordat het Juni is. Deze Netflix hitserie wordt ontzettend veel bekeken en veel abonnees zullen blij zijn dat seizoen 3 straks te zien is op Netflix.  Klik hier voor de trailer van Orange is the New Black seizoen 3.

 

 

 

 

 

Te verschijnen series op Netflix, welke nieuwe seizoenen worden dit jaar nog toegevoegd aan Netflix.  Zit je echt op een serie te wachten of op een nieuw seizoen van je Favoriete serie . Dan zit je op deze pagina goed.  We proberen deze pagina zo goed mogelijk bij te houden.

Helaas kunnen wij niet altijd de exacte datum plaatsten van de te verschijnen series op Netflix, omdat dit niet altijd wordt vrijgegeven door Netflix.

Op onze website www.seriesnetflix.nl vind je nog meer over Netflix.  Zoals.

-Netflix nieuws. Klik hier.

-Top 10 Netflix series. Klik hier.

-Netflix trailers. Klik hier.

-Contact met Netflix. Klik hier.

Te verschijnen series op Netflix.

-Netflix Original Series. Klik hier. 

-Netflix op TV Klik hier. 

Special Netflix  Originals. 

– Daredevil Netflix. Klik hier. 

Reacties

comments

2 thoughts on “Te verschijnen series op Netflix

    1. admin Post author

      Een exacte datum hebben we niet, maar we weten wel dat dit nog in 2015 is. Waarschijnlijk eind 2015.

      Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *