Top 10 Netflix series

Top 10 Netflix series.   Ruim 1 miljoen Nederlanders kijken naar Netflix en wat er vooral veel bekeken wordt zijn series.  Lekker languit op de bank een hele avond je favoriete serie kijken en omdat het einde altijd zo spannend is de volgende dag weer verder.   Hieronder een overzicht met omschrijving van de meest bekeken serie op Netflix.

Overzicht Top 10 Netflix Series.

top 10 netflix

De nummer 1 hitserie van Netflix. Breaking Bad.



Nummer 1. Breaking Bad.
Naar onze mening de absolute nummer 1.

Breaking bad is de rede dat ik naar Netflix ging.  Deze serie is en blijft voorlopig ook de nummer 1 serie op Netflix.

Breaking Bad gaat over Walter White, een scheikunde leraar die helemaal niet zo blij is met zijn leven.  Hij zit financieel erg slecht, hij is ernstig ziek en heeft een gehandicapt kind.  Het zit hem allemaal niet mee.  Tot hij een idee krijgt, hij is scheikunde leraar en weet hoe hij drugs kan maken.  Hij heeft alleen iemand nodig om het te verkopen. (Jesse Pinkman. )   Dit loopt erg uit de hand en wordt één van de grootste drugs leveranciers. Maar dit brengt ook gevaren met zich mee.

Klik hier naar de trailer van Breaking Bad.

house of cards netflix

Onze nummer 2 netflix series house of cards

Nummer 2. House of Cards. 
De nieuwe nummer 2 van de Netflix top 10. In deze met Emmy’s bekroonde Original-serie schittert Golden Globe-winnaar Kevin Spacey als meedogenloos en slinks congreslid, Francis Underwood. Hij doet alles om aan de macht te komen in Washington D.C. Zijn geheime wapen? Zijn prachtige, ambitieuze en even sluwe vrouw, Claire (Golden Globe-winnares Robin Wright).

Klik hier naar de trailer van House of cards

 

Nummer 3. Homeland.
Wanneer een krijgsgevangene na jaren gevangenschap huiswaarts keert, verdenkt een CIA-agent de marinier ervan dat hij een Al Qaida-terrorist is geworden.

Klik hier voor de trailer van Homeland. 

Nummer 4. Once Upon a time .
Als je van sprookjes houdt dan is dit de perfecte serie voor jou.
Bekijk hieronder de trailer van Once Upon a time.

Klik hier voor de trailer van Once Upon a time. 

Top 10 Netflix series

Onze nummer 5 Orphan Black

Nummer 5. Orphan Black
Sarah is getuige van een zelfmoord van een vrouw die sprekend op haar lijkt.  Sarah neemt haar leven over maar staat voor een grote verassing.

Klik hier voor de trailer van Orphan Black.

 

 

 

 

Better Call Saul

Better Call Saul netflix

Nummer 6. Better Call Saul.
Aantal seizoenen op Netflix: 1
Een geweldige spin-off van de populaire serie breaking Bad.  Hoe is het allemaal begonnen met Saul Goodman (Jimmy McGill) Hoe is hij advocaat geworden.

Klik hier voor de trailer van Better Call Saul.

 

 

 

arrow netflix

Onze nummer 7 series Netflix Arrow.

Nummer 7.  Arrow. (2012)
Aantal seizoenen op Netflix: 2
Deze goed bekeken serie gaat over een rijke playboy die  een superheld wordt (green Arrow) en met zijn speciale pijlen verlost hij de stad van diverse schurken. Seizoen 3 van Arrow komt dit najaar nog op Netlfix. Zie hier

Klik hier voor de trailer van Arrow.

 

 

 

the missing netflixNummer 8. The Missing. (2014)
Aantal seizoenen op Netflix: 1
In Oktober 2014 begon BBC met deze kijkcijfer kanon de eerste serie kreeg al gelijk 7 miljoen kijkers, en zo bleef het het hele seizoen.  Als je deze serie gemist hebt kan deze nu bekijken op Netflix.
Een doodnormaal gezin gaat op vakantie in Frankrijk. Ze krijgen autopech en besluiten in een klein dorpje de auto te laten maken en een dagje in een hotel te verblijven. Tijdens een voetbal wedstrijd word hun zoon vermist. Een nachtmerrie begint.

Klik hier voor de trailer van The missing.

 

Orange is the New Black

Orange is the New Black trailer

Nummer 9. Orange is the New Black.
Aantal seizoenen op Netflix: 2 (binnenkort 3)
Een serie met een hoop Emmy award nominaties waaronder een nominatie voor de beste comedyserie. Door een misdaad die ze in haar jeugdige verleden heeft gepleegd, moet Piper Chapman (Schilling) naar een vrouwengevangenis waar ze haar comfortabele New Yorkse leventje moet ruilen voor een leven van onverwachte vriendschappen en conflicten in een excentrieke groep medegevangenen.

Klik hier voor de trailer van Orange is the New Black

Daredevil Netflix

Daredevil seizoen 2 op Netflix

Nummer 10. Daredevil. (2015)
Aantal seizoenen: 1 ( begin 2016 seizoen 2)
Een nieuw succes voor Netflix met Marvels Netflix.  Als kind werd hij blind door een tragisch ongeval maar beschikt over buitengewone zintuigen. Overdag is hij advocaat en strijdt hij tegen onrecht en ‘s nachts is hij de gemaskerde burgerwacht (daredevil).
Bekijk hieronder de Trailer van Daredevil.
Klik hier voor de trailer van Daredevil

 

Tuurlijk zijn er veel meer top series op Netflix en dit lijstje zal ook geregeld veranderd worden.  Maar voor nu is onze top 10 gereed.  Neem een kijkje op onze pagina met trailers van diverse series op Netflix.  Klik hier. 

Reacties

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *